Aquaderm 

Een revolutionaire apparaat voor een onmiddellijk glow-effect! De huid wordt intensief gereinigd, zodat de poriën volledig zuiver zijn. Fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken gaan na één behandeling zichtbaar verminderen! De behandeling wordt aangepast naar jouw huid. Aquadermabrasie zorgt ervoor dat jouw huid er stralend, zuiver en egaal uitziet! Deze behandeling gaat dieper werken dan een manuele verzorging.

 

Niet geschikt voor mensen met couperose en actieve acné.

 

Foto 1: Hoe uw huid voor de behandeling eruit ziet, dode huidcellen, vuildeeltjes en overtollig talg.

Foto 2: Door zijn zuigkracht gaat de aquaderm de poriën en huid volledig zuiver maken met behulp van fruitzuren

Foto 3: Er worden op elkaar afgestemde werkzame concentraten diep in de huid geduwd

Foto 4: De huid is volledig gezuiverd en intensief behandeld, dit zorgt voor een langdurig resultaat.

1 behandeling: €90

Kuur 3 behandelingen: €240

Aquaderm classic (50min)

De poriën worden doormiddel van de aquaderm grondig gereinigd. Hierbij worden dode huidcellen, vuildeeltjes, talg, zweet en make-up resten volledig verwijderd. Hierdoor kunnen actieve stoffen sneller door de huid worden opgenomen. Een aangepast concentraat gaat diep in de huid worden gesluist Hierdoor krijg je een gladde en stralende huid.

1 beurt €90

Kuur van 3 beurten €240

 

Aquaderm Luxe (100 min)

Een bundeling van de 2 beste facials in het gamma. All round deluxe facial en de aquaderm basic. De huid wordt met behulp van de aquaderm grondig gereinigd met fruitzuren. Met de guasha en cupping gaan we het gelaat liften en de doorbloeding stimuleren. Hierdoor gaat de huid beter het serum(aangepast aan jouw huid) insluizen Tijdens het inwerken van het hydraterende vliesmaskertje, wordt er een acupressuurmassage uitgevoerd om volledig tot rust te komen.

€115

 

Aquaderm classic + dermaplaning (90 minuten)

Na een goede reiniging starten we met dermaplaning. Hierbij gaan we dode huidcellen en donshaartjes verwijderen.  Hierdoor gaat er tot wel 60% meer werkstoffen opgenomen worden door de huid. Hierna gaan we verder met de aquaderm classic.

€120

 

 

Bij een andere facial kan je ook een supplement nemen van Aquaderm

*Aquaderm reiniging: voor een diepe reiniging +€15

*Aquaderm Booster: voor een diepe verzorging en een langdurige glow +€15