Behandelingen & Prijslijst

Gelaatsverzorging

Wu Mei

Analyse Facial (45 minuten)

Er wordt een uitgebreide huidanalyse gedaan en op basis hiervan wordt er een aangepaste reiniging uitgevoerd. De huid krijgt een aangename peeling en er wordt een serum en dagcrème aangepast aan jouw huid aangebracht.

Recovery Facial (60 minuten)

Door een uitgebreide huidanalyse wordt de behandeling volledig aangepast aan jouw huid. Er word een peeling aangebracht en je word behandeld met de guasha. Door een cupping massage gaan alle producten beter kunnen opgenomen worden en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Ook wordt de huid verwend met vliesmaskertje die een zeer sterke vochtbindende werking heeft. Als laatste wordt er een aangepast serum een dagcrème aangebracht.

Allround deluxe Facial (90 minuten)

Bij deze behandeling ga je helemaal zen en verwend naar buite. Je kan van alle dingen profiteren zoals bij de recovery facial. Maar je krijgt nog een extra maskertje om de huid te egaliseren. Ook word er een aangename acupressuurmassage uitgevoerd en een massage van de decolleté nek en schouders.

Klapp

Kom je voor de eerste keer voor een gelaatsverzorging, dan overleggen we vóór de behandeling welke resultaten jij wilt bekomen. Aan de hand hiervan bespreek ik samen met jou welke gelaatsverzorging geschikt is voor jouw huid. Hierdoor gaan we sneller het gewenste resultaat bereiken.

Mini gelaatsverzorging (35 minuten) 

Heb je niet veel tijd, maar wil je toch graag je huid een boost geven?

Dan is deze gelaatsverzorging ideaal voor jou! Deze verzorging bevat een reiniging, peeling, masker & dagcrème. Geen massage, ontharing of verwijderen van onzuiverheden.

Dieptereiniging (60 minuten)

Een dieptereiniging is een zuiverende gelaatsverzorging. Hierbij wordt de focus gelegd op een intensieve reiniging en het verwijderen van onzuiverheden. Bevat geen massage, maar wel een ontharing van het gelaat .

*Elke gelaatsverzorging (excl. mini gelaatsverzorging en dieptereiniging) bevat ontharing van het gelaat en een massage van 20 minuten!

 

Basis gelaatsverzorging (75 minuten)

Gelaatsverzorging aangepast aan jouw huidtype.

Power boost gelaatsverzorging (90 minuten)

Instant anti-rimpeleffect. Hoge dosis vitamine A stimuleert de collageenproductie & gaat de huid egaliseren. Zorgt voor een frisse & soepele huid.

Aquadermabrassie   (50minuten)

Een revolutionaire behandeling voor een onmiddellijk glow-effect! De huid wordt intensief gereinigd. Fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken gaan na één behandeling zichtbaar verminderen! De behandeling wordt aangepast naar jouw huid. Aqua dermabrasie zorgt ervoor dat jouw huid er stralend, zuiver en egaal uitziet! Deze behandeling gaat dieper werken dan een manuele verzorging.(Geen massage)

 

Foto 1: Hoe uw huid voor de behandeling eruit ziet, dode huidcellen vuildeeltjes en overtolligafzetting

Foto 2: Door zijn zuigkracht gaat de aquaderm de porie en huid volledig zuiver maken met behulp van fruitzuren

Foto 3: Er worden op elkaar afgestemde werkzame concentraten diep in de huid geduwd

Foto 4: De huid is volledig gezuiverd en intensief behandeld, dit zorgt voor een langdurig resultaat 

Pedicure

Pedicure

Nagelverzorging & eeltverzorging. Korte massage van de voeten

Luxe pedicure

Nagelverzorging & eeltverzorging. Peeling, masker en massage van de voeten.

Nagels

Manicure

Nagelriemen worden zuiver gemaakt. Nagels worden in gewenste vorm gevijld. Manicure wordt afgewerkt met nagelriemolie en handcrème.

Gelpolish 

Nagel blijft dun en flexibel. Blijft ongeveer 2 tot 3weken mooi. Met gelpolish kan de nagel  niet verleng worden. Bevat manicure en verzorging van de nagels.

Biab

Versterkt eigen nagel, maar is flexibel. Blijft ongeveer 3 tot 4 weken zitten. Ideaal voor nagelbijters om de nagels te laten groeien. Bevat manicure en verzorging van de nagels.

Gelnagels

Bieden stevigheid aan de nagels. Geeft ook een mooie bolling en kunnen verlengd worden. Bevat manicure en verzorging van de nagels.

Verwijderen gelnagels, BIAB of gelpolish

Het product op de nagels wordt zorgvuldig verwijderd. Er word ook een verkorte manicure toegepast. Nagels en handen worden ook verzorgd.

Wimpers

Wimperlift

Bij een wimperlift worden de natuurlijk wimpers gekruld. Deze kunnen ook gekleurd worden voor een mooi effect te creëren. Dit blijft ongeveer 6 tot 8 weken.

*Na de behandeling mogen de wimpers 24uur lang niet nat worden en er mag geen mascara worden opgedaan.

Wenkbrauwen

Brow Treatment

Ontharen, shapen en verven van de wenkbrauwen.

Henna brows

Blijft ongeveer 10 dagen op de huid en 6 weken op de wenkbrauwhaartjes.

Massages

Cuppingmassage rug

Deze massage gaat pijn en ongemakken verhelpen. De cups worden vacuüm gezogen om zo de beweging van energie, bloed en ander lichaamsvloeistoffen te beïnvloeden.

Wat gaat deze massage doen? Pijnlijke spieren schouder- en rugklachten verzachten of voorkomen. Vocht afvoeren, ontgift het lichaam en maakt verklevingen los. 

 

Indien gewenst kunnen er ook cups geplaatst worden op de plaatsten waar je vast zit of pijn hebt.

 

Let op! Dit is een stevige, intensieve massage die de rug gaat los masseren. Bij jouw eerste keer wordt er altijd een kennismakingsmassage uitgevoerd. Hierna kan deze massage opgebouwd worden naar een intensievere massage.

Pluspunt/ men voelt zicht mentaal en fysiek na deze massage meestal veel beter!

 

Lichaamsmassage

Ontspannende massage die bedoeld is om tot rust te komen, alle drukte en stress in het leven even op zij te zetten. Deze behandeling duur 60 minuten