Relaxing Facials

Classic Facial (75 minuten)

Een eenvoudige gezichtsverzorging die is afgestemd op jouw huidtype. Het omvat reiniging en optionele ontharing van het gezicht. Ook wordt jouw huid volledig vrij gemaakt van onzuiverheden. Tijdens een ontspannende massage van 20 minuten kom je volledig tot rust. Na de massage wordt er een crèmemasker aangebracht dat perfect past bij jouw huid.

€65

Triple action moisturizing facial(60 minuten)

Zorgt voor een langdurige hydratatie en langdurig vocht depot voor de huid.

De peeling van milde fruitzuren verhoogt al het vermogen van de huid om vocht te binden. De massage met het gelmasker zorgt voor een merkbaar verkwikkende frisheid. Aan het einde van de behandeling geeft de Triple Action Moisturizing Booster de huid een stralende teint en het Eye Care Ritual een egale oogcontour. Het resultaat van de behandeling: een zichtbaar vollere huid met een natuurlijke glow.

€78

C-pure face infusion

De unieke vitamine C-formule van deze serie richt zich duurzaam en effectief op het vitaliseren van de
huid: vrije radicalen worden geblokkeerd, de versteviging van de collageenvezels van het bindweefsel
wordt gestimuleerd en het vochtverlies van de huid wordt gestopt. Door de stimulering van de biosynthese
van collageen ziet de huid er fris, glad en zacht uit. Zorgt voor een opheldering van het gelaat.

€85

Allround deluxe Facial (90 minuten)

Bij deze behandeling ga je helemaal zen en verwend naar buiten. Er word een peeling aangebracht en je word behandeld met de guasha. Door een cupping massage gaan alle producten beter kunnen opgenomen worden en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Ook wordt de huid verwend met vliesmaskertje die een zeer sterke vochtbindende werking heeft. Tijdebs het masker wordt er een aangename acupressuurmassage uitgevoerd en een massage van de decolleté nek en schouders.

€95

Cell pro 35+ balancing facial

Ondersteunt de vorming van collageen voor een stevigere huid, reguleert de huidfuncties voor het
behoud van een jeugdige en egale teint. Hydrateert intensief en beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door blue light. Ondersteund vorming van huideigen collageen. Deze behandeling bevat een alginaat masker dat de huidstructuur gaat verfijnen en een bindweefselmassage.

€86

Cell pro 45+ firming facial

Verhoogt de energie van de huid, stimuleert de celstofwisseling en gaat vermoeidheid van de huid
tegen. De huid ondergaat een herstructurering en rimpels verminderen. Dit leidt tot een strakkere
huid en minder rimpels. Door een energieboost gaat de huid er jonger en gladder uitzien. Deze behandeling bevat een alginaat masker heeft een egaliserende werking. Ook een bindweefselmassage wordt hier toegepast.

€88

Cell pro 55+ lifting facial

Stimuleert de vorming van collageen en ondersteunt de herstelfuncties van de huid. De huidstructuur
wordt verdicht en verstevigd. De celvernieuwing wordt aangewakkerd en de huid wordt strakker. Alginaat masker gaat ervoor zorgen dat de collageen en elastine aanmaak gestimuleerd worden. Door een bindweefsel massage toe te passen gaat de conditie van de huid verbeteren en de huid zal er jonger uitzien.

€90

Aquaderm Luxe (100 min)

Een bundeling van de 2 beste facials in het gamma. All round deluxe facial en de aquaderm basic. De huid wordt met behulp van de aquaderm grondig gereinigd met fruitzuren. Met de guasha en cupping gaan we het gelaat liften en de doorbloeding stimuleren. Hierdoor gaat de huid beter het serum(aangepast aan jouw huid) insluizen Tijdens het inwerken van het hydraterende vliesmaskertje, wordt er een acupressuurmassage uitgevoerd om volledig tot rust te komen.

€115

Er kan bij elke facial supplementen genomen worden:

*Dermaplaning: verwijderen dode huidcellen en donshaartjes €30

*Aquaderm reiniging: voor een diepe reiniging +€15

*Aquaderm booster: voor een diepe verzorging en een langdurige glow +€15