Dieptereiniging (60 minuten)

Een dieptereiniging is een zuiverende gelaatsverzorging. Hierbij wordt de focus gelegd op een intensieve reiniging en het verwijderen van onzuiverheden. Bevat geen massage, maar wel een ontharing van het gelaat .

*Bevat geen massage

€52

Wu Mei Recovery Facial (60 minuten)

Door een uitgebreide huidanalyse wordt de behandeling volledig aangepast aan jouw huid. Er word een peeling aangebracht en je word behandeld met de guasha. Door een cupping massage gaan alle producten beter kunnen opgenomen worden en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Ook wordt de huid verwend met vliesmaskertje die een zeer sterke vochtbindende werking heeft. Als laatste wordt er een aangepast serum een dagcrème aangebracht.

€70

Classic Facial (75 minuten)

Een eenvoudige gezichtsverzorging die is afgestemd op jouw huidtype. Het omvat reiniging en optionele ontharing van het gezicht. Ook wordt jouw huid volledig vrij gemaakt van onzuiverheden. Tijdens een ontspannende massage van 20 minuten kom je volledig tot rust. Na de massage wordt er een crèmemasker aangebracht dat perfect past bij jouw huid.

€65

Aquaderm classic (50min)

De poriën worden doormiddel van de aquaderm grondig gereinigd. Hierbij worden dode huidcellen, vuildeeltjes, talg, zweet en make-up resten volledig verwijderd. Hierdoor kunnen actieve stoffen sneller door de huid worden opgenomen. Een aangepast concentraat gaat die^p in de huid worden gesluist Hierdoor krijg je een gladde en stralende huid.

1 beurt €90

Kuur van 3 beurten €240

 

Aquaderm classic + dermaplaning (90 minuten)

Na een goede reiniging starten we met dermaplaning. Hierbij gaan we dode huidcellen en donshaartjes verwijderen.  Hierdoor gaat er tot wel 60% meer werkstoffen opgenomen worden door de huid. Hierna gaan we verder met de aquaderm classic.

€120

 

Er kan bij elke facial supplementen genomen worden:

*Dermaplaning: verwijderen dode huidcellen en donshaartjes €30

*Aquaderm reiniging: voor een diepe reiniging +€15

*Aquaderm booster: voor een diepe verzorging en een langdurige glow +€15