Facials

Wu Mei

East meets west, huidverbeteringsproducten met high level oosterse ingrediënten en westerse ingrediënten gebaseerd op bewezen TCM mechanisme inzake huidverbetering en anti-aging.

Een andere kijk op huidverbetering!

Ook al geven we de huid de beste ingrediënten, echter zien we dat deze niet op hun bestemming aankomen. Vergelijk dit met een plant die de beste voeding krijgt, maar niet in de juiste bodem staat. Deze voeding zal de plant niet redden.

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan zowel interne als externe stress. Het nadelig effect hiervan op de microcirculatie zorgt ervoor dat in onze huid niet alles kan getransporteerd worden naar de plaats van bestemming.

De huid gaat anders ''gelezen'' worden, zo werkt WuMei niet symptoom bestrijdend, maar probleem oplossend.

Met andere woorden, zetten we eerst de plant in goede bodem en geven we dan de juiste voeding die zij nodig heeft om te kunnen bloeien.

Klapp

KLAPP zorgt voor een innovatieve en vooruitstrevende gelaatsverzorging, om jouw huid te geven wat hij nodig heeft.

De producten van KLAPP kunnen voor elk huidtype gebruikt worden en werken zichtbaar huidverbeterend.

Benieuwd welke gelaatsverzorging bij jouw huid past?  Bij je eerste gelaatsverzorging bespreken we wat jouw wensen zijn en kijken we vervolgens welke producten het best bij jouw huid passen. Zo streven we samen naar een optimaal resultaat.