WuMei

Analyse Facial (45 minuten)

Er wordt een uitgebreide huidanalyse gedaan en op basis hiervan wordt er een aangepaste reiniging uitgevoerd. De huid krijgt een aangename peeling en er wordt een serum en dagcrème aangepast aan jouw huid aangebracht.

€50

Recovery Facial (60 minuten)

Door een uitgebreide huidanalyse wordt de behandeling volledig aangepast aan jouw huid. Er word een peeling aangebracht en je word behandeld met de guasha. Door een cupping massage gaan alle producten beter kunnen opgenomen worden en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Ook wordt de huid verwend met vliesmaskertje die een zeer sterke vochtbindende werking heeft. Als laatste wordt er een aangepast serum een dagcrème aangebracht.

€70

Allround deluxe Facial (90 minuten)

Bij deze behandeling ga je helemaal zen en verwend naar buiten. Je kan van alle dingen profiteren zoals bij de recovery facial. Maar je krijgt nog een extra maskertje om de huid te egaliseren. Ook word er een aangename acupressuurmassage uitgevoerd en een massage van de decolleté nek en schouders.

€95

Aquaderm Luxe (100 min)

Een bundeling van de 2 beste facials in het gamma. All round deluxe facial en de aquaderm basic. De huid wordt met behulp van de aquaderm grondig gereinigd met fruitzuren. Met de guasha en cupping gaan de het gelaat liften en de doorbloeding stimuleren. Hierdoor gaat de huid beter het serum(aangepast aan jouw huid) insluizen Tijdens het inwerken van het hydraterende vliesmaskertje, wordt er een acupressuurmassage uitgevoerd om volledig tot rust te komen.

€125

Meer info over de aquaderm vind je hier.