Klapp

Kom je voor de eerste keer voor een gelaatsverzorging, dan overleggen we vóór de behandeling welke resultaten jij wilt bekomen. Aan de hand hiervan bespreek ik samen met jou welke gelaatsverzorging geschikt is voor jouw huid. Hierdoor gaan we sneller het gewenste resultaat bereiken.

 

Dieptereiniging (60 minuten)

Een dieptereiniging is een zuiverende gelaatsverzorging. Hierbij wordt de focus gelegd op een intensieve reiniging en het verwijderen van onzuiverheden. Bevat geen massage, maar wel een ontharing van het gelaat .

*Bevat geen massage

€52

Classic Facial (75 minuten)

  • Reiniging
  • Epilatie/ontharen
  • Peeling
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Ampulle
  • Massage
  • Masker
  • Verzorging

Deze behandeling wordt volledig aangepast naar jouw huidtype.

€65

Triple action moisturizing facial(60 minuten)

Zorgt voor een langdurige hydratatie en langdurig vocht depot voor de huid.

De peeling van milde fruitzuren verhoogt al het vermogen van de huid om vocht te binden. De massage met het gelmasker zorgt voor een merkbaar verkwikkende frisheid. Aan het einde van de behandeling geeft de Triple Action Moisturizing Booster de huid een stralende teint en het Eye Care Ritual een egale oogcontour. Het resultaat van de behandeling: een zichtbaar vollere huid met een natuurlijke glow.

€78

C-pure face infusion (90 minuten)

Geconcentreerde vitamine C power voor een sterkte gezonde huid. De unieke formule van deze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen in het bindweefsel, gaat ook vochtverlies tegen. â€‹Door de anti-stress vitamine wordt de huid voorzien van vitale stoffen en beschermd tegen oxidatieve huidstress.

€85

Aquaderm basic (50minuten)

Een revolutionaire behandeling voor een onmiddellijk glow-effect! De huid wordt intensief gereinigd. Fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken gaan na één behandeling zichtbaar verminderen! De behandeling wordt aangepast naar jouw huid. Aqua dermabrasie zorgt ervoor dat jouw huid er stralend, zuiver en egaal uitziet! Deze behandeling gaat dieper werken dan een manuele verzorging.(Geen massage)

 

Foto 1: Hoe uw huid voor de behandeling eruit ziet, dode huidcellen, vuildeeltjes en overtollig talg.

Foto 2: Door zijn zuigkracht gaat de aquaderm de porie en huid volledig zuiver maken met behulp van fruitzuren

Foto 3: Er worden op elkaar afgestemde werkzame concentraten diep in de huid geduwd

Foto 4: De huid is volledig gezuiverd en intensief behandeld, dit zorgt voor een langdurig resultaat.

1 behandeling: €90

Kuur 3 behandelingen: €240

 

Aquaderm Luxe (100 min)

Een bundeling van de 2 beste facials in het gamma. All round deluxe facial en de aquaderm basic. De huid wordt met behulp van de aquaderm grondig gereinigd met fruitzuren. Met de guasha en cupping gaan de het gelaat liften en de doorbloeding stimuleren. Hierdoor gaat de huid beter het serum(aangepast aan jouw huid) insluizen Tijdens het inwerken van het hydraterende vliesmaskertje, wordt er een acupressuurmassage uitgevoerd om volledig tot rust te komen.

€115